måndag 20 december 2010

Pepés Bodega – in i hjärtat

Jag både misstänkte och hoppades detta och det verkar bli så att det blir till att besöka Pepés Bodega varje sommar från och med nu. Och varför? Jo, gillar man att dansa och tycker om den musiken de kör där på nåt av dansgolven så är det suveränt, dessutom klar utomlandskänsla även om det kanske inte finns så mycket blonda Barbies och Ken som just här. Bara snygga människor i snygg förpackning, lite småstelt ibland men absolut dans överallt, gillas (dansen alltså!).
Det är full koll från personalens sida hela tiden, tryggt och bra, det är mer än professionell koll på allt och VIP-hörnor här och där med leverans av de dyraste dryckerna under fyrverkeriliknande inramning.
H13 då? Jodå, kan väl inte finnas bättre ställe att göra reklam angående baksmälla. Det vällde ut folk från 01.30 och ca 1 timme framåt som skulle hem. Det var första gången vi delade ut vår kära produkt själv och snackade för den. Vi fick ett litet bord vid utgången där vi hade radat upp små och stora H13 lådor fulla med H13 påsar, vi hade en H13 banderoll också (se bild).
                                                                           H13 goes Pepés
Till man blev hes fick man likt ett mantra tjata i hög ton och offensiv approach ”mot baksmälla, ät en innan du lägger dig och du slipper baksmälla” samtidigt som man räckte fram en påse eller liten låda.
De vanligaste bemötanden var ”nej, é det sant, fan va nice, vilken bra idé, tack så hemskt mycket, funkar det verkligen, jag vill ha två, kan jag ta till min kompis också, mmmmm det är ju honung”.
Sen fanns det andra enstaka ”nej för fan, baksmällan är ju halva grejen, är det kondomer, hur ska man käka den, en smörjde in det i håret, andra frågade efter telefonnummer (inte till mig dock), jag tänker stämma pepes om det inte funkar, nej fy fan va kladdigt, fan va sött och äckligt, en tjej var berusad och aggressiv och slog H13 ifrån handen på sin manliga vän, en annan hjälpte oss frivilligt att dela ut till folk osv”.
Vi såg en del kändisar såklart och en del av de som nu glatt käkar H13 är Måns Zelmerlöw och ICA skådespelaren ICA-Ulf.
Ikväll är det dags igen, kanske lyckas vi slå gårdagens rekord med 420 utdelade påsar.
/Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar