måndag 20 december 2010

Honungsforskarna dvs vi föreläser på Campus Helsingborg för allmänheten på torsdag och delar ut gratisprodukter

Hej alla som följer vår blogg,

på torsdag är allmänheten välkomna att lyssna på oss på Campus Helsingborg, Rönnowsgatan 6. Ta del av inbjudan från Campus här under!


De framgångsrika honungsforskarna Alejandra Vásquez och Tobias Olofsson från Mikrobiologiska Laboratoriet på Campus Helsingborg bjuder in till en lunchföreläsning 1 trappa upp från entrén torsdagen den 2 december kl 12.10.
Campus, med sin tvärvetenskapliga profil, har passat forskarduon perfekt. Deras honungsforskning har på fyra år gått från garageforskning till ett avslöjande av världens främsta folkmedicin, ett eget Biotech-företag, världsomspännande samarbeten och projekt med fotografen Lennart Nilsson.
Projektet med vetenskapsfotografen Lennart Nilsson var sponsrat av Helsingborgs stad och Lennart var själv och avtäckte en signerad tavla från forskningen i rådhuset för 2 veckor sedan. Nu skänks tavlan till Campus Helsingborg och kan ses på torsdag.
Ta chansen att få höra deras berättelse om hur nyfikenhet föder drömmar, som endast man själv kan göra till verklighet. Deras föreläsning kommer att bjuda på tvära kast från allt mellan jantelag till Nobelpris och såklart smakprover på dunderhonungen.


Välkomna/Tobias & Alejandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar