måndag 20 december 2010

Bröllop bantning och bakfylla

Eftersom H13 innehåller honung till största delen och vi forskar på honung och vi lyssnar på andra honungsforskare så är vi helt övertygade om att honung kan få dig att gå ner i vikt på natten vilket vi också skriver under "Hur funkar det?. Kärnan av vår forskning och vårt kunnande ligger dock inte på det planet utan på mjölksyrabakterieplanet och därför skyltar vi inte  med detta men när en kock på restaurangen ger oss följande info då han käkar H13 så blir man ordentligt glad. Han sa till oss igår att han då och då tar H13 innan sänggåendet och han tror att han har lyckats bli av med ett par kilo på kort tid. För bra för att vara sant men vi förklarar det på "Hur funkar det" och Kocken hade inte läst detta före eller hört det från oss. Vi har en bunte vetenskapliga artiklar och böcker bakom detta som vi ska lägga upp länkar till nu för en del frågar efter det men vårt råd är att helt enkelt testa.

En annan kock bälade i sig 2 L rödvin förra helgen och testade att ta en H13 innan sänggåendet och vips "no hangover". Inte ens hans polare som var huvudpersonen på en svensexa i helgen fick baksmälla dan efter, han hade blivit bjussad på H13 innan han somnade.

Det blir bröllop i helgen och visst borde vi vara hovleverantör med H13 men det är faktiskt ett annat bröllop samtidigt mer söderöver och de lyckliga mfl ska få H13 och vi hoppas på ett lite lättare liv för dem dan efter och ett stort grattis på förhand.

/Tobias

1 kommentar: