måndag 20 december 2010

Dag 2 på Pepés

Innan vi ens hade packat upp banderoll och börjat dela ut till folk som fulla skulle fumla sig hem från Pepés vid 2 snåret kom en kille fram och mumlade. "jag måste ha den här skiten den funkade fan" Han hade varit en i ett gäng som hade pluggat i Lund och hade fått H13 dagen innan på Pepés. Då var de mycket skeptiska men idag beroende eftersom det hade funkat mot baksmällan.

En annan kom fram och sa att han blev räddad av vår produkt och som han sa "jag skiter i om det var placeboo, skiten funkade" men en tredje sa att effekten hade varit marginell.

Klart yngre publik men lika många tackasamma denna kväll och vi lyckades dela ut ca 400 påsar och lite små´förpackningar.

Hade en liten förpackning kvar när vi gick till bilen och då gick vi förbi ett gäng vältränade som höll på att packa in hantlari bagageluckan sidan om tennisarenan. En av killarna fick förpackningen för återhämtning vid träning vilken är vår nästa målgrupp.

Ikväll är det dags för grand final för H13 på Pepés och vi delar ut ca 500 påsar. Lördag och söndag får rulla på utan H13 tyvärr.

Vi ser fram emot det hela, har blivit en vana nästan.

/Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar