lördag 23 juni 2012

Stockholmarna har fått smak på Hang13 och mår bra idag på midsommardagen

Vi är i Stockholm och firar midsommar med hela familjen och Alejandras släkt.


Skansen var fantastiskt på midsommarafton med värme, full sol, nubbar, vin och cider samt midsommarmat gånger två. Svärfar var nog mest rund under fötterna på vägen hem till hotellet längs kajen med de fina gamla båtarna. Vi satte oss alla på en bänk och delade på de Hang13 vi hade med oss.


Alla mådde bra tidigt i morse inklusive svärfar och idag skulle vi till Grönalund med barnen. Vill absolut inte glorifiera sprit men det är såååå skönt att inte lida dagen efter festkvällar.


Det var en väldigt häftig känsla att senare gå förbi Götgatsbackens hälsokost på Södermalm. Svärföräldrarna blev lite shockade när de såg att alla våra H13 produkter och sportflaskan stod längst fram i skyltfönstret och att vårt reklamblad var uppklistrat stort vid dörren, stolta!


Caroline I butiken hade kontaktat mig I förra veckan om att framförallt Hang13 var slut så jag skickade upp en låda I måndags.


Hoppas alla ni som köpte Hang13 till midsommar plus vänner mådde bra idag. Skriv gärna om det som kommentar till bloggen eller på facebook.


/Tobias


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar