lördag 9 juni 2012

Bli midsommaraftons honungsdoktor och bjud på Hang13 till alla på festen

Vi vill att ni testar Hang13 som är fantastisk och gör att du och dina vänner garanterat slipper baksmälla. Jag är själv oerhört förvånad men förstår varför, det står dessutom hur det funkar på hemsidan.
Midsommarafton närmar sig och många hade varit glada om de åt varsin Hang13 innan de gick och la sig. Var snäll och gör som vi själva brukar göra, agera honungsdoktor på fester och bjud på Hang13 till alla när festen nästan är slut. Det är dock försent dagen efter.
Fram till onsdag kl 14.00 i midsommarveckan kan du beställa tre förpackningar Hang13 för samma pris som en för att kunna testa på. Det räcker för att förebygga baksmälla hos 15 personer vilket kostar dig 79 kr.
Beställ som vanligt på www.doktorhonung.se men ange HANG1 som kampanjkod. Du får då 3 förpackningar när du beställer en.
Skriv gärna sedan som kommentar på denna blogg hur det gick.

Glad midsommar dag/Tobias

2 kommentarer:

  1. Lägger man endast till 1 förpackning i varukorgen och får tre? Inget dras av när jag köper 3 förpackningar i alla fall!?!?

    SvaraRadera
  2. Hej Krille,

    helt riktigt. Du beställer och betalar endast för en och anger HANG1 som kampanjkod och 3 förpackningar kommer att skickas till dig.

    MVH/Tobias

    SvaraRadera