fredag 1 juni 2012

Hej kära kunder eller vänner,
Sommaren är officiellt här i och med att juni har börjat idag. Sommar betyder hårt jobb för bina men förhoppningsvis lite paus för oss honungsdoktorer. Vi avser att hålla upp med försäljningen under en större del av sommaren och efter midsommar d.v.s. om 3 veckor från idag blir ju naturligt. Bloggen http://doktorhonung.blogspot.se/ som jag skriver förblir dock klart aktiv så följ gärna den, man kan förresten ansluta sig och följa den automatiskt. Ni som vill säkra produkter under sommaren får nu ett ordentligt sommarerbjudande från oss.
Köp storpack av din favoritprodukt, det finns ingen begränsning här i antal men jag vill meddela att man får dem utan fina asken. Du kan dock passa på att bjuda vänner på HIGH13 vid träning eller tex fjällvandring, HANG13 vid stora midsommarfesten, H13 för någon stackare med sommarförkylning eller H13+ till någon som behöver extra näring och försvar.
Idag kostar varje ask med nedan innehåll såhär:

Du får köpa storpack kommande veckorna tom onsdag i midsommarveckan kl 14.00. och här nedan kommer priserna vilka är inklusive frakt till närmsta postombud. Vi föredrar för er skull att ni skriver ett mobiltelefonnummer vid beställningen för då får ni även en avi som sms i telefonen och kan hämta ut den direkt när den når postombudet istället för nästa dag med brevlådeavi. Det är ju bra om produkterna kommer in i frysen så fort som möjligt även om de klarar ett par dagar ändå.
Vi har inget system för detta tillfälliga erbjudande så därför beställer ni produkter som vanligt på www.doktorhonung.se men för att få respektive storpack så beställer ni och betalar för nedan antal i röd text!

Priser för storpack (inkl. frakt)
H13              160 påsar för 1603 kr (ordinarie pris 3664 kr). Beställ 7 st. förpackningar på sidan!
H13+           160 påsar för 1743 kr (ordinarie pris 3984 kr). Beställ 7 st. förpackningar på sidan!
HIGH13       100 påsar för 834 kr (ordinarie pris 1986 kr). Beställ 6 st. förpackningar på sidan!
HANG13     160 påsar för 948 kr (ordinarie pris 2528 kr). Beställ 12 st. förpackningar på sidan!

Beställer man mer än en storpack så får man en orginell doctorhoney T-shirt men ange då tröjstorlek tack.

Hälsningar/Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar