torsdag 14 juni 2012

Curt Design slår in vår dörr för H13 serien på de brittiska öarna

Yta är viktigt.

Kan man dessutom ha väldigt bra innehåll så blir allt såklart komplett.

Curt design http://www.curtdesign.com/ är världens bästa designbyrå i våra ögon och har du eller någon du känner ett behov av design av produkter eller hemsida eller start av E-handel så är det Curt Design i Malmö du ringer. De är dessutom vääääääldigt trevliga.


Johanna ligger bakom vår design på produkter och hemsida "and people loves it, including us". Vi är dock bara en liten myra i deras uppdragslista, spana in på deras sida vad de har för andra genomförda jobb. Byrån står för ungt, fräscht och häftigt och därför valde vi dem före andra gamla jättar bakom andra livsmedel och det var bingo för oss. Vi kommer att använda curtarna för framtida uppdrag också inom livsmedel och medicin mm och det är på gång.

Ett möte i veckan med ett företag i UK var väldigt lovande och deras enda problem med vår H13 serie, inför deras plan att sälja den genom de största kedjorna på Brittiska ögruppen, var "can you really produce all that is needed". Angående min fråga till dem om våra produkters design "we love the design of the products and the home page is fantastic"

Johanna, du kickar kanske in vår dörr i UK. Visst, lite innehåll och forskning bakom hjälper till men......

Yta är viktigt.

/T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar