tisdag 17 februari 2015

Tror 100% på att doktorhonung kan styra upp dåliga magar nu!

Vi sålde våra H13 produkter på nya saluhallen, Oxhallen i Helsingborg i helgen och vi står där mellan 10-15 varje lördag framöver.

Hur som helst, vi vet att våra H13 och H13+ påsar har räddat många än så länge med Inflammatoriska  tarmsjukdomar som IBS, Crohns sjukdom och Ulcerös Kolit.

Vi vet också att tidigare forskarstudier av andra utförda med enstaka mjölksyrabakterier har hjälpt till viss del. Nu har vi en mix av 13 olika mjölksyrabakterier ihop med honung och bipollen som ger näring och fibrer till mjölksyrabakterierna. Det innebär att de kan ta sig förbi magsyran och komma ner till tarmen levande och att de får reskost/näring med sig när de ska ner i magen och leva vidare.

På Oxhallen träffade vi faktiskt jättemånga som har dessa problem själv eller i familjen. Vi träffade också vänner där som redan provat på vår mix och blivit helt bra.

Jag själv verkar trilla dit nu med någon sorts stressmage, min mor har problem och Alejandras ena bror har haft väldigt stora problem med Ulcerös kolit innan han började äta våra H13+. Han tog mediciner och hade inbokad tid för att operera bort en del av tarmen.

Sjukdomarna är så kallat auto immuna och verkar utlösas av stress mm och symptomen är inte nådiga. Toabesöken kan bli 10 ggr om dagen, blod ibland i avföringen, mycket gaser mm.

Det finns inga mediciner som hjälper och många är riktigt desperata. Vi vill inget hellre än att sätta igång och forska på det men vi har inga pengar. Men vi har produkter.

Igår kväll såg vi ett program på SVT, vetenskapens värld (avsnitt 5 av 20) som förklarar dilemmat bakom och vad man kan göra. Man har oftast fel kost och för lite variation av bakterier i födan. Titta på det om du känner igen dig, jätteintressant! Programmet behandlar annat också så ha tålamod!

http://www.svtplay.se/vetenskapens-varld

Innan du börjar äta bajs från en frisk kompis (filmen!) så kan du prova våra produkter.

Vi kommer väldigt  snart (förmodligen denna veckan) att sälja en mer prisvärd  större låda med 150 påsar av vår fina H13+ (essential) där vi rekommenderar att ta en påse morgon och kväll, det är vad jag själv kommer att göra nu framöver och även min mor.

Tobias


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar