onsdag 9 maj 2012

Grattis alla Stockholmare!

På Södermalm i Stockholm längs trendiga Götgatan ligger Sveriges största enskilda hälsokostaffär Götgatsbackens Hälsokost (http://www.gotgatsbackenshalsokost.se/).  Här inne finns nu exklusiva, exotiska och endast naturliga varor med färsk Lundaforskning bakom. Från och med idag finns hela doktorhonungs H13 serie att köpa här inne med världens största och samlevande flora av mjölksyrabakterier. Ingen annan produkt har 13 olika Mjölksyrabakterier och verkligen inte av den kalibern.
Tack Caroline för att du ringde mig och att ni blev världens första återförsäljare av våra produkter.
Caroline är intresserad av mjölksyrabakterier och hade sett reportaget om oss in senaste numret av Hälsa. Hon frågade chefen om våra produkter kunde vara av intresse och det var de.
Hoppas doctorhoney tröjan passade och att du eller någon av er i butiken själva kan testa Hang13 eller kanske High13 i helgen. Broschyrer är på väg.
När jag ringde och frågade efter Caroline då hon hade sökt mig tidigare så svarade någon annan, ”aha du vill ha tag i Carro?!” Innan ”Carro” kom till luren kunde jag höra att det förmodligen fanns 3 anställda, att butiken var stor och att det fanns mycket folk därinne, kul.
Spännande!
Med vänlig hälsning/Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar