fredag 4 mars 2011

Bli H13 ambassadör

Ni som använder H13 mycket eller skulle vilja göra det, nu har ni chansen att tjäna på att göra vår produkt känd.
Du kan bli en så kallad H13 ambassadör och varje gång en ny H13 kund, som ni har skaffat oss, beställer minst en 10-pack får ni själv en likadan 10-pack gratis hemskickad som tack. De nya kunderna får dessutom vid sitt första beställningstillfälle köpa för halva priset (obegränsat antal!). Observera dock att koden endast kan användas av den nya kunden vid ett tillfälle vilket vi är tacksamma för om ni vill meddela!
Dessa nya kunder får dessutom samma erbjudande av oss om att i sin tur bli H13 ambassadörer.
Så här går det till: Den som är sugen på att bli H13-ambassadör kontaktar mig Tobias på samma mailadress d.v.s. tobias.olofsson@concellae.se. Skriv att du vill bli H13 ambassadör och ange namn, adress och vilken T-shirt storlek ni har S, M eller L (frivilligt!). Man erhåller då en personlig kod som registreras tillsammans med ditt namn och adress. Viktigt är nu att de kunder ni har skaffat oss anger denna kod i fältet kampanjerbjudande vid beställning.
Varje gång vi får en beställning med er personliga kod angiven av en för oss ny kund så skickas samtidigt en 10-pack H13 hem till er gratis som tack. När ni har skaffat oss 10 nya kunder skickas dessutom en fantastiskt tjusig svart T-shirt hem till er gratis (se T-shirtens utseende på hemsidan!). Vill ni fortsätta så erhåller ni en ny T-shirt för var 10:de ny kund ni skaffat oss.
Med vänliga hälsningar/Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar