tisdag 24 april 2012

Framöver avslöjas allt som händer i bloggen och nu söker vi intresserade återförsäljare!

Hej på er vänner,
Den biodlare som har mest erfarenhet av just biodling i Sverige och kanske i världen är min egen morfar. Han heter Tage Kimblad och bor i Jonstorp i nordvästra Skåne. Han har varit biodlare i 81 år och fyller snart 98 år. Han var alltså biodlare redan 5 år innan andra världskriget bröt ut. Fortfarande bor han hemma i sin egenbyggda villa med min mormor Millan Kimblad. Han har fortfarande bin och kunder till sin honung. Mormor och morfar äter honung varje dag från egen gård och har alltid gjort så. De äter den som den är eller gör honungsvatten med apelsin.
Jag och Alejandra ska framöver blogga var för sig och ständigt avslöja allt som händer runt om oss. Vi utelämnar dock kanske namn på personer och företag ibland och detaljer i forskningen som ändå är träigt och svårt att förstå. Men framöver blir det rykande färska forskarresultat, hur vi överlever forskarvärlden psykiskt och ekonomiskt, vad som händer i vårt krig mot amerikanska jordbruksverket där både universitetet och utbildningsdepartementet har hjälpt oss, det blir rapporter från binas värld, affärshändelser, konferenser mm mm och framförallt vår subjektiva, högst personliga syn på saker och ting och viktigast av allt en ren avrättning av Jantelagen.
Vi kastas ständigt mellan nattsvart och bittert till fantastisk lycka för det är så vi har det och tack och lov så gillar vi att ha det just så.
Du följer alltså med oss dag som natt i forskning och företagande i vår strävan att lösa hälsoproblem hos honungsbin, djur och människor med vår nya levande antibiotika, mjölksyrabakterierna från bin och deras honung. Det går att prenumerera på min blogg som finns på www.doktorhonung.se genom att ansluta sig här http://doktorhonung.blogspot.se/.
Vi söker också berättelser om hur ni använt våra produkter och vad de har gjort för dig. Vi publicerar dessa sen men utan att det går att se att det var just du som skrev dvs utan efternamn eller email eller nåt sånt. Maila dem till mig är du snäll via kontaktformuläret på www.doktorhonung.se.
Vi söker nu återförsäljare i hela landet för våra produkter. Allt från hälsokostbutiker, apotek och gym till små butiker, hotell och pubar mm. Alla med intresse är välkomna att höra av sig. Vi hade faktiskt bestämt oss i styrelsen för att bara köra på nätet men efterfrågan att handla produkterna i butik ökar i och med att vi har kommit ut i så mycket tidningar. Just nu tex och veckorna framöver så syns vi i tidningarna Hälsa, Topphälsa, Hemmets journal, Impuls, Land mfl samt en massa nättidningar. För att kunna handla oss lokalt i butik så behöver vi lite hjälp. Vi är små och få, så om du själv har butik och är intresserad av oss och våra produkter eller om du känner någon sådan eller rent av tycker att den lokala hälsokostbutiken nära dig kanske kunde vara intresserade så är vi enormt tacksamma för ett mail eller samtal. Vår distribution kommer att ske via postpaket med färdigpackade varor som butiken förvarar i frys men lämpligtvis skyltar butiken med en tom förpackning. Då detta är helt nytt för oss sedan förra veckan så har vi har snart priser och små reklamblad klara.
Först ut i hela världen verkar redan en hälsokostbutik i Stockholm bli, de råkade anmäla sitt intresse nästan samtidigt som vi tog beslutet. Vi kommer att ha en lista framöver med återförsäljare i landet.
Välkomna att följa oss och mig i kommande bloggar med mindre text än idag, vänligen/
Tobias Olofsson VD ConCellae och forskare vid Medicinsk Mikrobiologi Lunds universitet…………….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar