onsdag 23 februari 2011

H13 funkar bra i backen

Är i Åre med familjen och ger järnet i backen med brädan (snowboard). Barnen kör dock skidor då de är för unga för bräda.

Hur som helst, med en treåring i sele framför mig när jag kör snowboard i de största backarna så hamnar jag ofta i tuffa situationer. Först och främst är det järnkoll på lillan som gäller samtidigt som man åker själv för man vill ju inte buffla över henne om hon trillar. Sen ska man styra henne likt en häst med tömmar, höger, vänster, rakt fram. Jodå hon går i skidskola och visst kunde vi välja barnbackarna hela veckan men man måste ju inte ha tråkigt och lägga sig ner och dö bara för att man har barn. Med sele upplever alla de stora backarna och farten och hon gillar det. Men hon trillar i backe och i lift och ibland är vår fart alldeles för låg och vi har inga stavar så jag får sparka oss båda fram på bräda med henne i famnen.

Summa sumarum, svettigt värre! Man blir helt utpumpad och H13 är fantastiskt bra att ha i backen. Upp med en påse och inga sura miner och man orkar fram till nästa måltid. Laddar också på morgonen med H13 i filen eller i gröten då man verkligen gör av med energi här. Dessutom är det kallt och förhoppningen är att förbli frisk med hjälp av bakterierna.

/Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar