onsdag 25 maj 2022

 Nu så!

 

Nu rullar det på igen med våra fina drycker (honeyhunters.se), äntligen kliver vi in i en postpandemisk era, om man får vara lite akademisk! Det firar vi med halva priset!

 

GRÖNSAKSHALLEN (smakriket.se) beställer varje vecka nu, av alla storlekar & sorter. Vi finns i deras fina sortiment av svenska drycker. 

Många stockholmare får just nu ta del av våra drycker, här dricks det Elixir: OmakaFotografiskaThe old smokehouseRöda huset bar och Restaurang Nour

Men även i Lund: På Skissernas och Hypoteket

 

Dryckerna finns på lite olika delikatessbutiker, tex runt om Helsingborg på ÄTTEKULLA FISKRÖKERI, BILLSTRÖMS i Rydebäck och fantastiska ELLYS OST mitt i centrum. Ellys ost ville storsatsa nu inför Helsingborgs bomässa ”H22” under juni månad och ska bygga en monter för svenska lyxigare varor och där passar vår ”Honungschampagne” Elixir Balanced.

 


Vi ska själv föreläsa på H22 och bjuda på vår Honungschampagne, 3:e juli, se/tryck här!


 


Också kul är att intresse börjar komma från utlandet, vi levererade i veckan stora flaskor av varje sort till 5 -stjärniga Dollenburg hotell i Tyskland som inhyser en restaurang med 2 Michelinstjärnor. 


 

Idag har vi också haft ett av de mest spännande möten man kan ha som dryckesproducent, vi får hålla tummarna. Går det bra så får jag anledning att berätta såklart.

 

Men inte ska våra kunder gå miste om att prova våra drycker. Även om de kan tyckas vara ruskigt dyra så kan jag lova att priset speglar arbetsinsatsen och smakmässigt är de värda varenda krona. Och dessutom, vi erbjuder nu halva priset på de stora flaskorna. Köp en flaska och ta med till studentfesten, till Midsommar eller bjud din gamla mormor, berätta om drycken för henne och de närmaste, det kan vara Sveriges finaste dryck med längst konsumtionshistoria i världen.

 

Köp Elixir Acidic om ni vill ha något riktigt läskande i sommarvärmen, även en törstsläckare till salt mat. Köp Elixir Balanced (kallad honungschampagnen) om ni vill ha en perfekt balans av syra och sötma med lyxiga bubblor för minglet. 

 

Gå in här: https://doktorhonung.se/produkt/elixir-balanced/

Och ange rabattkoden ”Elixir” på slutet av köpet. Gäller fram till och med 12:e juni!


👋 Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar