onsdag 19 augusti 2015

Bra start på jobb efter sommaren

Vilken suverän jobbstart efter en sommar som kändes allt för kort men den varar ju dock ännu.

Hann inte mer än lämna ungarna på första skoldagen förrän man satt i möte på forskargruppen i Lund med forskare, doktorander, professorer, läkare och sjuksköterskor från olika delar av landet och utlandet.

Studien med patienter som haft kroniska sår i upp till 45 år var avslutad på olika sårcentrum och resultaten skulle avslöjas.

Patienterna har bandagerats med vår pilotsalva innehållandes honung och de levande mjölksyrabakterierna. Det hade gått bra men de sex veckornas behandling ansågs för lite. Ändå hade flera läkt väldigt bra. En kvinna som hade sår runt hela benet uppifrån och ner som såg ut som ett köttstycke skulle amputeras då inget funkar men läkte nu helt. Flera andra läkte väldigt bra. Det blir presskonferens i december.

Idag fick vi en ny anställd som vi hoppas kan stanna länge. En erfaren säljare som verkade hur trevlig som helst och kunnig. Vi håller tummarna för att du blir honungsarbetare Lucas.

Avslutade semestern bl.a med ett fantastiskt skogsbröllop för vår fantastiska medarbetare Rikard. Som tack för hjälpen med transport hem från Småland med partyutrustning så fick vi Vikingtavlan på bild, fin fin fin tavla av Ossian Elgström. 

Dessutom fick jag en fin fin fin biteckning från minstingen och som grädde på moset så firar jag och Alejandra bröllopsdag idag, därav blommorna från mig. Fick dock veta precis att jag var ute en vecka för tidigt. Jaja, tanken som räknas eller nåt😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar