torsdag 21 maj 2015

En lajkande tidsålder (facebook likes)

Tjo vad det har blivit vanligt med likes! Jag är själv drabbad och ”lajkar på” men det finns ett inbyggt problem för oss i vår lilla kampanj om att rädda världen. Hela kampanjen blir lätt ett enda stort kedjebrev av likes och delningar och där stannar det, för det mesta inga bidrag.

Vi vet att vi har världens bästa alternativ till antibiotika nu och vi har vetat det länge. Med vår crowdfunding kampanj ”livingantibiotics” ville vi ut med detta till vanligt folk inklusive våra nära och kära. Tex, i nästa vecka under fliken "the fight" på www.livingantibiotics.com kommer ni att få se den sista fighten (filmen) där vi visar att det vi har är bättre än antibiotika.

Vårt message med kampanjen...

....och filmen däri skulle vara att vi har en fantastisk globalt omfattande grej på gång, vi är i startblocken, men vi bokstavligen dör om vi inte får hjälp. Alla lajkar och delar och tycker att det är fantastiskt men väldigt väldigt få bidrar med typ 100 spänn eller köper något.

Det message vi lyckas förmedla på riktigt, med tanke på mångas kommentarer, är faktiskt: Det går skitbra för oss nu, vi har kommit verkligen långt med allt och fasen vad vi kommer att lyckas bra nu. Filmen är ju så förtroendeingivande så det bara måste finnas pengar i vår verksamhet för den verkar dyr. Nää, den var faktiskt gratis då vi inte hade en spänn att betala dem med. Teamet (4 personer) från Göteborg gjorde den gratis och lade ut egna pengar så länge för att de tror på oss i väntan på att kampanjen ska rulla på. Men faktum är att de så klart vill ha lön för sitt fantastiska arbete under en hel månad och det är inbakat i kampanjen.

Med andra ord, om vi inte lyckats förmedla det innan. Please skänk du också, det betyder så hemskt mycket om alla som lajkar och delar också hjälper oss att jobba mot ett bättre skydd mot infektioner i framtiden. 100 kr eller mer och våra hjärtan kommer att lajka er forever.

Med vänlig hälsning


Kampanjteamet Alejandra Vásquez, Tobias Olofsson, Rikard Edbertsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar