fredag 16 november 2012

Tv4 dagen gick bra!

Vilken grym dag vi hade igår på Tv4 i Stockholm,

kanalen ordnade flyg, hotell, taxi mm och allt bara flöt på bra. Olofsson & Vásquez? Ja det är vi! Följ med här bara!

Först smink,sedan rummet med soffor och fika samt tavlor på kändisar som varit där, tv med rullande nyheter, sverigedemokrater med säpovakter då de också var med i nyhetsmorgon

men även Ison och Malcolm från X-factor.


Det kändes som alla möjliga var där i samma rum, även triss skrapare. En strid ström in och ut med journalister, kameramän och kändisar/halvkändisar och vi. Mitt emot låg kontrollrummet för tv-sändningarna vilket påminde om ett kontrollrum på ett rymdskepp.

Så var det vi, nervöst som fan och väl där tickade tiden ordentligt, 10 min och 30 sek men kul var det absolut. Efter programmet högg nyhetsredaktionen tag i oss för att åka till Rosendalträdgården med bikupor och till butiker med honung. Det tog ungefär 3 timmar till.

Hur nöjda som helst med besöket på tv4 under gårdagen flög vi hem för att skicka beställningar över hela landet på våra produkter och inte minst tygmärken och bildekaler till vår "comming star" i längskidåkning Lisa Larsen som vi sponsrar. Hon medverkar nämligen i tv sänd premiär på söndag
http://www.tv4play.se/program/vintersport?video_id=2233497 så spana in henne och se om du kan hitta vårt varumärke H13 någonstans, tydligen på dryckesbältet ska hon sy fast det.

Väl i egen soffa och helt utmattade såg vi klippet från morgonen och nyheterna ca 22.25 på tv4.

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/forskning-visar-att-honung-dodar-bakterier-2240479
 
http://www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=2240687

Vi får en del mail nu, gratulationer och affärsmöjligheter! Kul!

/Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar